Emitovanje priloga na TV Prva

Prilog na TV Prva je emitovan, ali… Ali… Nije uopšte onako kako sam očekivala da će da bude i lično nisam zadovoljna. Izneto je niz neologizama, te netačnih informacija, pa ovim putem želim da ukažem na to.

Pre svega, moja prva firma je bila IT firma, koju sam pokrenula sa ex hazbentom, pa kad smo se razvodili, on je preuzeo programere, a ja ljude sa marketingom. Moji saradnici i ja radimo zajedno već 15+ godina. Posle razvoda sam radila na razvoju 2 firme (što bi se moderno reklo, 2 startapa, sa ljudima koje poznajem) i kad su se ti poslovi razvili – prekidali smo ciklus saradnje i svako nastavljao da radi za sebe.
Dakle, imala sam jednu firmu – firma se podelila na 2 – a ove godine sam sa ortakom pokrenula i proizvodnju – ukupno 3 firme za moga preduzetničkog ciklusa.
Pošto je on direktor proizvodnje u firmi koja u smeni broji 40 radnika (a ima ih ukupno 135), mučenik je pokušao da objasni da radi i tamo, ali i sa mnom, što su ovi sa TV Prva preveli da za mene radi 40 ljudi (sad me zezaju drugari ‘Anita i 40 razbojnika’).
Pričala sam im o epskim propastima kad su projekti u pitanju i poveća ulaganja (gde sam stvarno propadala samo tako, al’ to nisu razumeli već su podveli pod propadanje firmi…).

I mi se ne bavimo proizvodnjom gvožđa. To radi MajkaPriroda – gvožđe je ruda koja se iskopava…
Žao mi je što je isečen deo o Udruženje poslovnih žena Vizija/ The Association of Business Women “Vision”, jer radimo super priče koji ljudima menjaju život naglavačke, kao i o projektu Ja, Preduzetnik, a i još neke (za mene bitne stvari).

Opšti utisak je da me nisu slušali i, još gore, nisu se ni potrudili da shvate o čemu pričamo. Sirov materijal ima jedno par sati snimanja i prosto mi nije jasno kako su ovoliko uprskali u montaži.

 

Pre nekog vremena je TV Prva snimala prilog o meni. Ne mogu da kažem da sam zadovoljna konačnim uratkom, al' šta je – tu je. Zato bih da razjasnim par stvari, tj. ispravim učinjene greške u montaži:- Moja prva firma nije bila marketing, nego IT i sporazumno smo je ex hazbent i ja pocepali na software i marketing/web. ;)Nakon toga, probala sam neke druge delatnosti i epski propala u njima. Čovek ne treba da beži od onoga što najbolje zna da radi, a ja umem da prodajem – tako da sam se vratila u te vode. :)- Za mene ne radi 40 ljudi, već je toliko zaposlenih u smeni kod mog klijenta. Ali, this time next year – who knows… ;)I ne bavimo se proizvodnjom gvožđa. To radi MajkaPriroda – gvožđe je ruda koja se iskopava… – Žao mi je što je isečen deo o Udruženje poslovnih žena Vizija/ The Association of Business Women "Vision", jer radimo super priče koji ljudima menjaju život naglavačke, kao i o projektu Ja, Preduzetnik, a i još neke (za mene bitne stvari).

Publiée par Anita Pratljačić sur Mardi 18 décembre 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *