PAKETI SAJTOVA

MALIŠA, GRADIŠA I RADIŠA OSVAJAJU SRBIJU

Zdravo.

Ja sam Anita i mnogi od vas me poznaju (i online i offline).

Razmišljala sam dugo kako da započnem ovaj prodajni post, koji to u stvari nije. Te neke standardne fore i fazoni me lično odbijaju, a i nije da su mi potrebne. Nastupam krajnje iskreno i nadam se da ćete na pravi način shvatiti moju dobru nameru (prim. aut. dobro, ima i ona da je put u pakao popločan dobrim namerama, ali nadam se da ova moja namera nije jedna od pločica na tom putu).

Kao i mnogima od vas i moj posao je pogođen merama usled pandemije. Sarađujem sa malim i srednjim preduzećima. Kad moji klijenti nemaju posla – nemam ni ja. Tu je matematika jasna.

Mislim da sam osmislila dobar način kako da pomognem i sebi, a i vama. U vreme vanrednog stanja svi su shvatili koliko je važno da su prisutni online. S druge strane, znam da mnogi ne mogu sebi da priušte online prisustvo od 300/400€ za izradu sajta + domen i hosting.

U to ime, predstavljam vam pakete sajtova:

KOME JE NAMENJEN MALIŠA?

Namenjen je onima koji imaju mali biznis i žele da imaju jednostavan, ali lepo skockan sajt koji će njihovim kupcima/korisnicima usluga da pruži sve potrebne informacije.
Mališa će da vas spasi pitanja i potpitanja koje vam ljudi često postavljaju.

ŠTA PODRAZUMEVA PAKET MALIŠA?

KOME JE NAMENJEN GRADIŠA?

Namenjen je, takođe, malim biznisima, ali onima koji bi hteli da malo detaljnije opišu svoj proizvod ili uslugu.
Sve u svemu, jedan kompletan omanji sajt koji će korisnicima usluga/kupcima da pruži malo više informacija o usluzi/proizvodu.

ŠTA PODRAZUMEVA PAKET GRADIŠA?

KOME JE NAMENJEN RADIŠA?

Namenjen je malim biznisima koji polako postaju biznisi srednje veličine ili onima koji su već u toj kategoriji. Radiša paket je jedan kompletan sajt koji zadovoljava potrebe biznisa i njegovog klijenta.
 

ŠTA PODRAZUMEVA PAKET RADIŠA?

ŠABLONI

Što se šablona ovih paketa sajtova tiče, na njima je moguće menjati boju, fotke i tekst. Ukratko: vi pošaljete, ja uradim. Ukoliko imate problema da osmislite tekst, mogu i tu da pomognem, ali o tome ćemo u nastavku. Sada šabloni (kada kliknete na dugme sa nazivom šablona, otvoriće vam šablon u novoj stranici):

CENOVNIK

PAKET MALIŠA

6.000,oo

PAKET GRADIŠA

10.000,oo

PAKET RADIŠA

13.000,oo

Proces naručivanja funkcioniše na sledeći način:

*NAPOMENA:
Ukoliko nemate fotke, logo ili se mučite sa tekstom – pomoćiću (u razumnoj meri).
Nakon godinu dana plaćate samo produženje domena i hostinga, nije potrebno plaćati nikakvo održavanje sajta.

Takođe, i direktno sa sajtova  šablona možete izvršiti narudžbu putem kontakt formi ili pozivom na broj.

Šta bih još mogla da vam kažem? Da sam neko ko ne odustaje. Ama, nikada! Ako si sada na ovoj stranici, znam da si mi slična ili sličan, a to je odličan preduslov za lepu saradnju.

Oni koji me ne poznaju, najbolje će me upoznati ukoliko odgledaju epizodu iz serijala JA, PREDUZETNIK (koja se nalazi na ovom linku),
probunare po sekciji blog ili klikom na moje profile na mrežama: